Kas var būt ātrāk, ērtāk un vieglāk kā uzsildīt ēdienu mikroviļņu krāsnī.
Kaut arī zinātnieki pierādījuši mikroviļņu krāšņu bīstamību jau sen, lielākā daļa cilvēku nepārtrauc tās lietot, vai nu neapjauzdami risku vai arī nevēlēdamies par to neko uzzināt.
Lai uzzinātu, kā mikroviļņu krāsns var kaitēt tavai veselībai, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Karstums līdz +31 grādam jau tuvojas: hidrometeoroloģiskais centrs ir nosaucis anomālās sasilšanas termiņusby Sandra Vīgante
- Gaisīgas pankūciņas bez rauga, olām un ar kefīru: atklāju 3 vienkāršus noslēpumusby Rinalds Bergmanis
- Vasarā uz jūru nebraucu: 6 iemesli, kāpēc par to nenožēlojuby Sandra Vīgante